fbpx

tu smo da vam pomognemo

istaknuti se
iz gomile

Web Stranice i Web Shopovi

Naša usluga dizajna web stranica i web shopova donosi vašem poslovanju digitalnu prepoznatljivost i konkurentsku prednost. Surađujemo s vama kako bi stvorili vizualno atraktivne, funkcionalne i korisnički prijateljske web stranice koje će privući ciljanu publiku i potaknuti konverzije. 

kontinuirana podrška

Bez obzira da li se radi o jednostavnoj web stranici ili kompliciranom web shopu, održavamo Vašu stranicu ažuriranom i funkcionalnom. U bilo kojem trenutku, u najkraćem roku radimo revizije po Vašim željama, te osiguravamo da svi sustavi rade baš onako kako bi i trebali.

Optimizacija responzivnosti i SEO

Jedna od najbitnijih stavki kod Web Dizajna je optimizacija brzine web sjedišta te optimizacija stranice za tražilice. SEO je ključan kako bi osigurali da Vaša stranica kotira što je bolje moguće na tražilicama i time osigurali da klijenti nađu baš Vašu web stranicu kada pretražuju proizvode ili usluge.

Analitika

Kroz praćenje i analizu podataka, pomažemo vam bolje razumjeti kako korisnici komuniciraju s vašim sadržajem i web stranicom te vam pružamo ključne informacije za optimizaciju dosega i poboljšanje performansi. S time možete donositi informirane odluke za poboljšanje vaše online prisutnosti i postizanje boljih rezultata.

sigurnost

Održavanje sigurnosti web stranice osigurava vašu online prisutnost od potencijalnih prijetnji i ranjivosti. Kontinuirano radimo kako bi osigurali da vaša web stranica bude zaštićena od prodora, malwarea i drugih sigurnosnih rizika. S pouzdanim nadzorom i ažuriranjem, pružamo vam mir uma i sigurnost, kako bi se mogli usredotočiti na poslovanje, znajući da je vaša web stranica sigurna.

Dizajn

Osim tehničkih apekata kreiranja Web Stranica, dizajn, to jest vizualni dio je također iznimno bitan. Ljudi su prvenstveno vizualna bića, te dobar dizajn koji je kreiran s puno pažnje i originalnosti, može uvelike pomoći pri konverziji gostiju web stranice. Vrlo nam je bitno da održimo konzistentan vizualni identitet kroz sve materijale koje radimo za Vas te istaknemo ono najbolje Vašeg branda.

Web Dizajn

Kvalitetan web dizajn igra ključnu ulogu u marketingu jer utječe na dojam koji ostavljate na svoju publiku, korisničko iskustvo, uspjeh u pretraživanju i sposobnost pretvaranja posjetitelja u klijente ili kupce:

  1. Prvi dojam: Vaša web stranica često je prvi kontakt potencijalnih klijenata s vašim brendom. Kvalitetan dizajn stvara pozitivan prvi dojam, što može utjecati na odluku posjetitelja da istraže više ili napuste stranicu.

  2. Korisničko iskustvo: Dobar web dizajn osigurava korisničko iskustvo koje je intuitivno, ugodno i lako za navigaciju. Korisnici će ostati duže na stranici ako im je lakše pronaći informacije i obaviti željene radnje.

  3. Mobilna optimizacija: S obzirom na sve veći broj korisnika mobilnih uređaja, kvalitetan web dizajn treba biti optimiziran za mobilne uređaje kako bi se osiguralo da stranica izgleda dobro i funkcionira bez problema na svim uređajima.

  4. SEO (optimizacija za tražilice): Dobar web dizajn također olakšava optimizaciju za tražilice, što pomaže u boljem rangiranju na rezultatima pretraživanja i privlačenju više organskog prometa.

  5. Brzina učitavanja: Brza učitavanje stranice ključno je za zadržavanje posjetitelja. Dobar dizajn uzima u obzir brzinu učitavanja kako bi osigurao da stranica bude responzivna i brza.

  6. Konverzije: Kvalitetan web dizajn može poboljšati stopu konverzije, potičući posjetitelje da obave željene radnje, kao što su kupnja proizvoda, prijava na newsletter ili kontaktiranje za više informacija.

  7. Branding: Dizajn se koristi za odražavanje i jačanje branda putem boja, fontova, logotipa i stilova, čime se stvara dosljedan i prepoznatljiv identitet.

  8. Dostupnost: Pristupačan dizajn osigurava da vaša stranica bude dostupna svima, uključujući ljude s invaliditetima.

Grafički Dizajn

Grafički dizajn je važan jer pomaže brandovima da se istaknu, komuniciraju svoje poruke učinkovito, privuku pažnju potrošača i ostvare uspješan marketing:

  1. Vizualna privlačnost: Kvalitetni grafički elementi privlače pažnju i ostavljaju snažan dojam kod ciljane publike.

  2. Brand identitet: Grafički dizajn pomaže u izgradnji i očuvanju prepoznatljivog i dosljednog brand identiteta, što doprinosi boljem prepoznavanju i povjerenju među potrošačima.

  3. Jasnija komunikacija: Dizajn omogućuje bolju komunikaciju poruka, vrijednosti i prednosti proizvoda ili usluge.

  4. Diferencijacija: Kreativni grafički dizajn pomaže brendu da se izdvoji iz mnoštva konkurenata i privuče pažnju na tržištu.

  5. Vizualno pričanje: Grafički dizajn može prenositi priču i emocije te pomoći u povezivanju s ciljanom publikom.

  6. Prilagodba medijima: Dizajn se može prilagoditi različitim marketinškim medijima, kao što su web stranice, društveni mediji, tiskani materijali, digitalni oglasi i drugi.

  7. Društveni mediji i online prisutnost: Na platformama kao što su društveni mediji, kvalitetan grafički dizajn povećava angažman i dijeljenje sadržaja.

  8. Prepoznatljivost: Originalan i dosljedan grafički dizajn pomaže brendu da se lako prepozna i pamti.

  9. Povećanje prodaje: Kvalitetan dizajn može potaknuti kupce na akciju, što rezultira većom prodajom proizvoda ili usluga.

Branding

Kreiramo kompletan identitet Branda, što uključuje sve vizualne elemente poput logotipa, vizitki, brošura, kompletnog sitnog inventara, flyera, vizuala za socijalne medije, auto naljepnice, te sve ostale marketinške materijale. Također kreiramo i knjigu grafičkih standarda koja Vam pomaže pri plasiranju svoga sadržaja te osigurava da identitet ostaje konzistentan i ostavlja najbolji dojam prema ciljanoj publici.

Kreiranje Sadržaja

Naša usluga kreiranja sadržaja za društvene mreže omogućava vam da se istaknete na online platformama. Naš kreativni tim specijaliziran za socijalne medije radi na stvaranju privlačnih objava, grafika i video materijala koji će privući pažnju vaših pratilaca. Bez obzira jeste li poslovni korisnik ili pojedinac koji želi poboljšati svoje online prisustvo, naša usluga vam pomaže da se povežete s publikom, gradite brand i ostvarite ciljeve na društvenim mrežama.

Grafički Dizajn

Usluga grafičkog dizajna je kreativan proces stvaranja vizualnih elemenata koji komuniciraju vašu poruku i identitet na profesionalan i privlačan način. Koristimo svoju kreativnost i tehničko znanje kako bi vam pružili logotipe, promotivne materijale, vizitke, flyere, objave za socijalne medije ili bilo koji drugi grafički sadržaj koji će istaknuti vašu jedinstvenu priču i privući pažnju ciljane publike. Bez obzira jeste li početnik u poslu ili već uspostavljen brend, naša usluga grafičkog dizajna pomaže vam da ostvarite profesionalan i prepoznatljiv vizualni identitet. 

Dizajn Proizvoda​

Usluga dizajna proizvoda predstavlja kreativan i stručan pristup stvaranju i poboljšanju proizvoda kako bi se postigla optimalna funkcionalnost, estetika i korisničko iskustvo.  Strastveno radimo na oblikovanju i razvoju inovativnih proizvoda, bilo da se radi o elektronici, industrijskim proizvodima, ambalaži ili bilo kojoj drugoj vrsti proizvoda. Naš cilj je kombinirati estetsku privlačnost s praktičnošću i efikasnošću kako bismo stvorili proizvode koji se ističu na tržištu. Bez obzira da li započinjete novi projekt ili želite unaprijediti postojeći proizvod, naša usluga dizajna proizvoda pruža stručno vođenje kroz sve faze razvoja, od koncepta do finalne izvedbe, osiguravajući da vaš proizvod bude uspješan na tržištu.

Fotografija

Nudimo Vam i uslugu profesionalne fotografije. Kreiramo fotografije za sve vrste proizvoda i usluga. Kvalitetne fotografije su imperativ dobrog marketinga te uvelike povećavaju mogućnost konverzije. 

Bilo da se radi o nekretninama, hrani ili proizvodima, u većini slučajeva, fotografije su prva stvar s kojima se potencijalni kupci susreću, te ostavljanje najboljeg prvog dojma u većini slučajeva čini razliku između zainteresiranog i nezainteresiranog kupca.

Osim u marketinške svrhe (oglasi, socijalni mediji, marketinške kampanje i sl.) također nudimo i fotografiranje svega što bi Vam zatrebalo, bilo da se radi o privatnim fotografijama, poslovnim portretima ili važnim eventima.

Videografija

Kao i kod fotografije, kvalitetni snimci i dobro montiran video uvelike podiže retenciju pozornosti gledatelja, što zauzvrat povećava mogućnost konverzije. Prvi dojam videouradaka može imati puno veći utjecaj na gledatelje od statičnih fotografija no samo ako je video dobro montiran te se pazi na kompoziciju i emocionalni utisak kojeg video želi prenijeti.

Nudimo Vam profesionalnu videografiju i obradu prikupljenog materijala za različite svrhe, uključujući privatne ili marketinške potrebe. Ova usluga obuhvaća profesionalno snimanje i produkciju videa s ciljem stvaranja privlačnih, informativnih ili emotivnih sadržaja. 

Snimanje Dronom

Naša usluga fotografiranja i videografije koristeći dron omogućuje vam da dobijete jedinstvene perspektive vaših događaja ili proizvoda. Koristimo vrhunski DJI dron kako bi snimili spektakularne fotografije i videozapise visoke kvalitete iz zraka. Bez obzira jeste li u potrazi za izradom promotivnog videa za svoju tvrtku, snimanjem nekretnine, izleta u prirodu ili bilo kojeg drugog događaja, mi smo tu da vam pomognemo. Naše usluge su prilagodljive vašim željama i potrebama, te održavamo visoke standarde sigurnosti i kvalitete tijekom cijelog procesa. Uz našu uslugu fotografiranja i videografije koristeći dron, vaš će događaj sigurno ostati u sjećanju zauvijek.

Obrada i kreiranje sadržaja

Osim fotografija i videozapisa koje napravimo za Vas, možemo obraditi i vaše, postojeće, materijale. Nudimo profesionalnu obradu svih vrsta digitalnih fotografija ili slika, te montažu i “color grading” videozapisa. Osim same obrade materijala, također možemo za Vas montirati videozapise i slike kako bi stvorili sadržaj za bilo koju svrhu Vam je potrebno.

Fotografija i Videografija

Profesionalna fotografija i videografija s kamerom i dronom igraju ključnu ulogu u izgradnji i održavanju kvalitetnog marketinga jer poboljšavaju dojam, angažman i učinkovitost marketinških kampanja da ostvare koinverziju, te pomažu brandovima istaknuti se među konkurencijom:

  1. Vizualna privlačnost: Kvalitetne slike i videozapisi privlače pažnju i stvaraju pozitivan dojam kod publike. Dronovi omogućuju snimanje spektakularnih i neobičnih perspektiva koje su nesvakidašnje i pomažu brendovima da se istaknu.

  2. Profesionalni dojam: Korištenje profesionalnih alata poput visokokvalitetnih kamera i dronova pokazuje da tvrtka ili brend ulaže u kvalitetu i brine se o detaljima. To pomaže u izgradnji povjerenja kod potencijalnih klijenata.

  3. Prikaz proizvoda/usluga: Kvalitetni vizualni sadržaj omogućuje bolji prikaz proizvoda ili usluga. Pomoću profesionalnih fotografija i videozapisa mogu se istaknuti ključni atributi i prednosti proizvoda ili usluge.

  4. Pričanje priče: Fotografija i videografija mogu prenijeti priču ili poruku brenda na emocionalnoj razini. Dronovi posebno omogućuju stvaranje zapanjujućih priča koje se teško postižu iz konvencionalnih rakursa.

  5. Društveni mediji i internetski marketing: Kvalitetni vizualni sadržaj privlači više pažnje na društvenim mrežama i web stranicama, povećavajući interakciju i angažman publike.

  6. Konkurentska prednost: U svijetu gdje je konkurencija velika, profesionalna fotografija i videografija mogu pomoći brendu da se istakne i privuče više klijenata.

  7. SEO i pretraživanje na mreži: Kvalitetni vizualni sadržaj također poboljšava SEO (optimizaciju za tražilice) i pozicioniranje na internetu, čineći ga vidljivijim i bolje rangiranim na tražilicama.

marketing

Kvalitetan marketing igra ključnu ulogu u uspjehu tvrtke jer pomaže tvrtkama privući, zadržati i zadovoljiti potrebe ili riješiti problem svojim kupcima, ostvare konkurentske prednosti i ostvare rast i profitabilnost:

  1. Privlačenje kupaca: Marketing pomaže tvrtkama privući nove kupce i klijente te zadržati postojeće. Kroz učinkovite marketinške kampanje, tvrtke mogu povećati svoju vidljivost i privući interes potencijalnih klijenata.

  2. Povećanje prodaje: Kvalitetan marketing povećava svijest o proizvodima ili uslugama te potiče potencijalne kupce na akciju, što rezultira većim brojem prodaja.

  3. Konkurentska prednost: U konkurenciji s drugim tvrtkama, dobar marketing omogućuje tvrtkama da se izdvoje i istaknu svoje prednosti i jedinstvenost.

  4. Razvoj brenda: Marketing pomaže u izgradnji i održavanju prepoznatljivog brend identiteta, što stvara povjerenje i lojalnost kod klijenata.

  5. Analiza i prilagodba: Marketinške aktivnosti pružaju podatke i povratne informacije o učinkovitosti kampanja, omogućavajući tvrtkama da prilagode svoje strategije i optimiziraju svoje napore.

  6. Rast i širenje: Učinkovit marketing može pomoći tvrtkama da šire svoje poslovanje i dosegnu nova tržišta i ciljane skupine.

  7. Povećanje svijesti: Marketing pomaže u širenju svijesti o proizvodima i uslugama, čime se otvaraju nove prilike za poslovne uspijehe.

  8. Održavanje dugoročnih odnosa: Marketing nije samo bitan kod privlačenja novih kupaca, već i održavanju dugoročnih odnosa s postojećim klijentima, što može rezultirati ponovnom kupnjom i preporukama.

PPC Menadžment

Pay-per-click (PPC) marketing je digitalna marketinška usluga koja omogućuje oglašivačima da postave oglase na internetskim platformama, poput tražilica ili društvenih medija, i plaćaju samo kada korisnici kliknu na njihove oglase. Ovo je učinkovit način privlačenja ciljane publike na svoje web stranice ili proizvode, omogućavajući precizno ciljanje, kontrolu troškova i mjerenje uspjeha kampanja. PPC marketing često koristi ključne riječi, određivanje ciljane publike i aukcije za pozicije oglasa kako bi pružio relevantne rezultate i povećao vidljivost tvrtke na mreži.

Analizom podataka i aktualnih promjena Meta i Google platformi, stvorili smo našu jedinstvenu strategiju koja je testirana i koja funkcionira, te se lako adaptira potrebama vašeg poduzeća.

Kreiranje Sadržaja

Usluga kreiranja sadržaja za društvene medije je strateški pristup stvaranju privlačnih i relevantnih objava za vaše društvene profile, poput Facebooka, Instagrama, Twittera i drugih. Ova usluga uključuje izradu vizualno privlačnih grafika, tekstualnih poruka i video sadržaja prilagođenih vašoj ciljanoj publici i poslovnoj svrsi. Cilj je angažirati pratitelje, poboljšati svijest o vašem brandu, povećati interakciju i promovirati proizvode ili usluge na društvenim medijima. Kroz redovito objavljivanje kvalitetnog sadržaja, ova usluga pomaže održavati vašu prisutnost i graditi lojalnost vaše online zajednice.

menadžment Socijalnih Medija

Usluga menadžmenta društvenih medija je strateški pristup upravljanju prisutnošću tvrtke na različitim društvenim platformama kao što su Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn itd. Ova usluga uključuje kreiranje i objavljivanje sadržaja, praćenje interakcija s publikom, odgovaranje na komentare i poruke, analizu rezultata te razvoj strategije koja će povećati angažman, povećati broj pratitelja i promovirati brand tvrtke na društvenim medijima. Cilj je stvoriti pozitivno iskustvo za korisnike i povećati svijest o tvrtki ili proizvodima putem društvenih platformi.

SEO

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je ključna digitalna marketinška usluga koja pomaže poboljšati vidljivost vaše web stranice na tražilicama poput Googlea. Kroz analizu ključnih riječi, on-page i off-page optimizaciju, poboljšanje brzine učitavanja, te tehničke prilagodbe, SEO optimizacija cilja na postizanje boljih pozicija u rezultatima pretrage. Ova usluga pomaže privući ciljanu publiku, povećati organski promet i time doprinosi rastu vašeg online poslovanja.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing je učinkovit način partnerstva između tvrtke i affiliate partnera radi promocije proizvoda ili usluga. Tvrtka nudi proviziju affiliate partnerima za svaku prodaju ili konkretnu akciju koja se ostvari putem njihovih marketinških napora. Ova usluga omogućuje tvrtkama da prošire svoj domet i povećaju prodaju putem mreže affiliate partnera, dok affiliate partneri zarađuju proviziju za promociju proizvoda ili usluga koje podržavaju. To je win-win pristup koji potiče rast i povećava prisutnost branda na tržištu koji nema znatnih troškova unaprijed. 

Email Marketing

Email marketing je digitalna marketinška usluga koja koristi slanje personaliziranih email poruka kako bi se uspostavila komunikacija s potencijalnim klijentima ili postojećim kupcima. Ova usluga omogućuje tvrtkama da šalju informativne sadržaje, promocije, vijesti i druge informacije direktno u inboxe korisnika. Cilj email marketinga je održavati angažman s publikom, povećati svijest o brandu, poticati konverzije i izgraditi lojalnost klijenata. Također omogućuje praćenje učinkovitosti kampanja i analizu rezultata kako bi se poboljšala strategija komunikacije.