fbpx

full-stack digitalni marketinški studio

Yume Design Studio je full – stack digitalni marketinški studio koji se nalazi na jugu Istarskog poluotoka, u gradu Puli. Od početne strategije do same implementacije i dalje, tu smo da pomognemo Vašem brandu istaknuti se na sve kompetitivnijem tržištu.

Naša priča počela je prije deset godina kao freelance amateri u svijetu web dizajna, grafičkog dizajna i digitalnog marketinga, kada smo kroz mnoge projekte na kojima smo radili, često i besplatno, usavršavali naše znanje i vještine. Danas, sa ponosom najavljujemo otvaranje naše vlastite tvrtke koja će postaviti nove standarde u industriji.

Naša strast prema kreativnosti i inovacijama nije prestala rasti, a godine iskustva donijele su nam duboko razumijevanje potreba i želja naših klijenata. Sada smo spremni ponuditi širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve aspekte vašeg online i offline prisustva.

Naš dvočlani tim sa širokim znanjem i iskustvom u području web dizajna, grafičkog dizajna i digitalnog marketinga nudi inovativne web stranice koje će vas izdvojiti iz mase, privući vašu ciljanu publiku i povećati konverzije. Stvaramo vizualne identitete koji će odražavati vašu jedinstvenu priču i privući pažnju vaših potencijalnih klijenata.

Uz to,  digitalni marketing osigurava da se vaša poruka čuje i vidi na pravim kanalima. Razvijamo marketinške strategije prilagođene vašem poslovanju, a naša analitika omogućava da konstantno pratimo rezultate i optimiziramo kampanje.

Nadamo se da ćete nam pružiti priliku pomoći Vam ostvariti vaše poslovne ciljeve. Naša posvećenost kvaliteti, kreativnosti i uspjehu naših klijenata stvara temelj našeg poslovanja. Sada smo ovdje da zajedno gradimo bolju budućnost i ostvarimo vaše vizije.

što nas čini drugačijim

kodeks kojim se vodimo

kreativnost i inovativnost

Jedinstven dizajn nam je imperativ. Ono što kreiramo za Vas, mora biti personalizirano Vama i Vašem Brandu

integritet i povjerenje

Naša posvećenost ispravnom i odgovornom poslovanju osigurava da možete računati na nas kao pouzdanog partnera za sve vaše usluge

Vaš brand na prvom mjestu

Bez obzira na naše osobne kreativne “inspiracije”, uvijek stavljamo Vas i Vaš brand na prvo mjesto

love digital

Svi procesi koje koristimo su 100% digitalni. Reducirali smo korištenje papira na sam minimum kako bi pridonijeli očuvanju okoliša

idemo korak dalje

Bez obzira za koju uslugu ste nas angažirali, kad god je to moguće, ići ćemo korak dalje i pokušati prenijeti naše ekspertize i na ostale segmente poslovanja za koje smatramo da Vam možemo pomoći

kolaboracija

U svakom trenutku imate uvid u naš rad na vašem projektu, te ćemo uvijek poslušati Vaš savjet i vaše želje. Naposljetku, bez obzira na sve “vodilje” i pravila dizajna, Vi morate biti ponosni na ono što ćete prikazati javnosti

upoznaj nas

Yume Design Studio

Elvis Osmanović

Elvis Osmanović

Adrianna Osmanović

Adrianna Osmanović